Skip to content
- ماده 14
- مدیر یا مدیران مسوول حفظ و اداره ساختمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی میباشند.
- ماده 15
- تعداد مدیران باید فرد باشد و مدت ماموریت مدیر یا مدیران دو سال است ولی مجمع عمومی میتواند این مدت را اضافه کند و انتخاب مجدد مدیر یا مدیران بلامانع خواهد بود.
- ماده 16
- در صورت استعفا، فوت، عزل یا حجر مدیر یامدیران قبل از انقضای مدت، مجمع عمومی فوقالعاده، به منظور انتخاب جانشین تشکیل خواهد شد.
تبصره 1 (الحاقی 1353/10/28) – در صورتی که سه نفر یا بیشتر از اعضای هیاتمدیره به جهات فوق از هیات مدیره خارج شوند، مجمع عمومی فوقالعاده باید به منظور تجدید انتخاب هیات مدیره تشکیل گردد.
تبصره 2 (الحاقی 1353/10/28) – در صورت خودداری شرکا از تشکیل مجمع عمومی فوق العاده وزارت مسکن و شهرسازی حسب تقاضای لااقل سه نفر از شرکا برای تشکیل مجمع عمومی اقدام خواهد نمود مگر آنکه تعداد آپارتمانها از ده واحد کمتر باشد که در این صورت تقاضای یک نفر از شرکا کافی خواهد بود.
- ماده 17
- تصمیمات مدیران با اکثریت آرا معتبر است.
- ماده 18
- مجمع عمومی یک نفر از مدیران را به عنوان خزانهدارتعیین مینماید. خزانهدار دفتر ثبت درآمد و هزینه خواهد داشت کهبه پیوست قبوض و اسناد مربوطه برای تصویب ترازنامه به مجمع عمومی تسلیم و ارائه خواهد داد.
- ماده 19
- مدیر یا مدیران، امین شرکاء بوده و نمیتوانند فرد دیگر را به جای خود انتخاب نمایند.
- ماده 20
- مدیر یا مدیران مکلفند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتشسوزی بیمه نمایند.
سهم هر شریک از حق بیمه با توجه به ماده 4 قانون به وسیله مدیر، تعیین و از شرکاء اخذ و به بیمهگر پرداخت خواهد شد.
- ماده 21
- مدیر یا مدیران مکلفند میزان هزینه مستمر و مخارج متعلق به هر شریک و نحوه پرداخت آن را قبل یا بعد از پرداخت هزینه به وسیله نامه سفارشی به نشانی قسمت اختصاصی یا نشانی تعیین شده از طرف شریک به او اعلام نمایند.
- ماده 22
- در کلیه ساختمانهای مشمول قانون تملک آپارتمانها که بیش از ده (10) آپارتمان داشته باشد، مدیر یا مدیران مکلفند برای حفظ و نگاهداری و همچنین تنظیف قسمتهای مشترک و انجام سایر امور مورد نیاز بنا، دربانی استخدام نمایند.
121